Intinde-ti aripile si zboara! Fii tu insuti!

" Nu-ti dai seama cat de puternic esti pana in momentul in care singura ta optiune este sa fii puternic."
Bob Marley
Te-ai gandit ca meriti si poti sa-ti construiesti singur destinul, sa nu mai astepti ca altii sa beneficieze de calitatile si de disponibilitatea ta de a le implini lor scopurile? 

Te-ai gandit ca poti avea curajul si doza de nebunie sa te ridici deasupra oricaror vicisitudini pe care le intalnesti, sa te detasezi de preconceptii si de obiceiul de a te autocompatimi? 

Fiecare stam in fata unei usi a transformarilor care, insa, se deschide doar pe interior. Numai de noi depinde daca o deschidem si acceptam schimbarea sau o ferecam si ramanem prizonieri tot restul vietii.  

Evalueaza ce stii sa faci mai bine si porneste la drum fara ezitare, ca intr-o aventura! Inchide usa trecutului, accepta si bucura-te de transformarile prezentului, trebuie doar sa CREZI in potentialul urias cu care te-ai nascut, dar care sta ascuns inlauntrul fiintei tale ca un diamant pretios. Ai ocazia sa te cunosti mai bine, ai ocazia sa te descoperi si sa te reinventezi.

Straluceste, aratand tuturor cine esti cu adevarat, pentru ca se poate! Iti spun aceste cuvinte din inima, pentru ca am trecut prin procesul schimbarii. Ce face diferenta este increderea in sine si curajul de a actiona, fiecare om are momentul lui in care alege sa faca mai mult cu viata sa.

Intr-un astfel de moment am avut revelatia ca sunt o fiinta puternica, ca am multe oportunitati, ca oamenii din jurul meu sunt importanti si pot invata de la ei, intr-un cuvant am inceput un proces de programare mentala pentru succes. 

Tu ce mai astepti? Intinde-ti aripile si zboara! Curaj! Secretul e sa fii recunoscator in fiecare clipa de ceea ce traiesti si experimentezi.                                                                                            
                                                            Ralph Waldo Emerson spunea: 
                       "Frica înfrânge mai mulţi oameni decât orice altceva din această lume."                                                                                                                              
                       
                                                   

                         

                                Fii tu insuti! Fii castigator! Meriti o viata minunata! Ramai conectat in prezent!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Poveste cu talc:

Calea de la samanta la copac